Bezoek de mode hoofdsteden

Geplaatst op: 29-01-2014

Bij Parijs, Milaan en Londen denk je natuurlijk direct aan mode. Het zijn dan ook de mode hoofdsteden van de wereld. Vrijwel alle nieuwe trends worden hier uitgedacht. Als mode en cosmetica liefhebber is een bezoekje aan deze steden dan ook eigenlijk een must. Het zijn de mekka's van mode winkels, dus als je van shoppen houdt kun je je hart oplaten. En ondertussen is het genieten van alle bezienswaardigheden die je onderweg tegen komt.

Bezoek de roots van de merken

Merken als Valentino, Versace, Prada, Gucci en Giorgio Armani komen van oudsher uit Milaan. Chanel, Dior, Jean-Paul Gaultier en Viktor & Rolf zijn wel de bekendste merken uit Parijs. Londen is bekend van merken als Max Faxtor, Rimmel en Maybelline. Ook Pepe Jeans en Victoria's Secret hebben hun roots in Londen.

Online je weekendje weg of stedentrip boeken

Een bezoek brengen aan deze Mode hotspots? Een hotel en vliegticket zijn eenvoudig online te boeken. Wil je langer blijven. Boek dan een vakantiehuisje of appartement. Een weekendje weg naar een van deze steden is een ideaal tussendoortje. Boek eenvoudig online bij bijvoorbeeld Vakantiehuishurenonline.nl van Ziezo vakanties of een van de vele andere online reisbureaus. Al vast veel plezier!