Huidverzorging

Geplaatst op: 14-10-2013

Een goede huidverzorging is onmisbaar voor een jonge en frisse look. De huid is namelijk het grootste orgaan dat je bezit en je huid wordt dagelijks blootgesteld aan allemaal slechte invloeden zoals zon, make-up en vuil. Daarom is het erg belangrijk om je huid goed te reinigen en te voorzien van een crème die helemaal is aangepast op jouw huidtype. Dit geldt zowel voor het gezicht als de rest van het lichaam.

Gezichtsroutine

Allereerst is het van belang om je huidtype te bepalen. Je huid kan er namelijk zichtbaar op achteruit gaan wanneer je producten gebruikt die niet matchen met jouw huidtype. Eigenlijk onderscheiden we 5 verschillende huidtypes: droog, gemengd, normaal, vet en gevoelig. Wanneer je je huidtype hebt bepaald, kun je door naar stap 2: reinigen. Het is belangrijk om elke avond je gezicht te reinigen met milde reinigingsproducten. Deze zorgen ervoor dat je poriën niet verstopt raken en het haalt al het vuil van je gezicht. Ook als je geen make-up draagt is het aan te raden om je gezicht schoon te maken. Er zweeft namelijk altijd wel vuil door de lucht, dus dit komt ook op je gezicht terecht. Na de reiniging, ga je voor hydratatie en verzorging. Kies nu ook weer een gezichtscrème die aansluit bij je huidtype. Breng ook een oogcrème aan voor de ultieme verzorging. Nu kan je gezichtshuid mooi herstellen terwijl je slaapt.

Bodylotion of bodybutter

Niet alleen je gezichtshuid, maar ook je lichaam kan vaak wel een oppepper gebruiken. Douche dus altijd met verzorgende producten. Er zijn talloze douche milks te koop met verzorgende oliën. Deze zijn daar prima geschikt voor. Na het douchen kun je vervolgens een heerlijke bodylotion gebruiken. Deze trekken vaak goed in en laten een verzorgend laagje achter op je huid. Mocht je een zeer droge huid hebben, bijvoorbeeld op de knieën, ellebogen of onderbenen, dan kun je ook kiezen voor een body butter. Deze is vaak nóg vetter dan een bodylotion, dus deze is perfect voor de zeer droge plekken.

Huid- en lichaamsverzorging online kopen

Tegenwoordig hoef je je huis niet meer uit wanneer je in het bezit wilt komen van de beste huidverzorgingsproducten en lichaamsverzorgingsproducten. Deze zijn namelijk eenvoudig, veilig en snel online te bestellen. Bekijk het ruime aanbod online en bestel jouw favoriete producten in enkele muisklikken.