Lippen

Geplaatst op: 15-10-2013

Lippen om te zoenen, ofwel mooie, volle lippen, dat is wat iedereen het liefste wil. Een perfecte vorm en mooi vol. Je kunt natuurlijk botox in je  lippen laten spuiten om zulke lippen te krijgen. Maar ook met het gebruik van make-up kun je optisch deze lippen creëren. Dit is een stuk goedkoper, minder gevaarlijk en geheel pijnloos. Een ideale oplossing voor mooie lippen is het gebruik van make-up. Daarnaast kan het gebruik van lippenstift of lipgloss je een totaal andere uitstraling geven en kun je hiermee indruk maken op mensen.

Speel vals door het gebruik van make-up

Helaas kun je de vorm van je lippen niet kiezen. Wel kunnen we de natuur een handje helpen om toch een klein beetje te genieten van die 'perfecte' lipvorm. Van nature kun je te brede, te volle of te dunne en smalle lippen hebben. Door het gebruik van een lipliner kun je óf je eigen lipvorm accentueren of de vorm optisch veranderen. Echter is het bij brede lippen niet slim om een lipliner te gebruiken. Wel is het gebruik van een zachte lippenstiftkleur aan te raden en deze niet tot in de hoekjes aan te brengen.

Laat je lipvorm veranderen door make-up

Ook als je volle lippen hebt, is het gebruik van een lipliner af te raden, alsmede het gebruik van onnatuurlijke felle kleuren. Het beste kun je als je volle lippen hebt, een matte kleur aanbrengen waardoor het volume minder zal lijken. Voor smalle en dunne lippen kun je een natuurlijke lipliner kleur nét naast de eigenlijke liplijn zetten, hierdoor laat je je lippen groter ogen.

Permanente make-up voor lippen

Naast gewone make-up bestaat er ook permanente make-up. Dit is een soort tijdelijke tatoeage waardoor je de vorm van je lippen voor langere tijd kunt veranderen. Je kunt je lippen op deze manier groter en ook kleiner maken en de vorm bijwerken. Deze vorm van make-up is wel niet pijnloos en redelijk prijzig.