Make up

Make-up is iets waar bijna elke vrouw fan van is. Het is ideaal om de positieve punten nogmaals te benadrukken. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel make-up producten op de markt, dus er zijn ongetwijfeld producten te vinden die perfect aansluiten bij jou huidtype, huidskleur, oogkleur en haarkleur.

Diverse soorten oog make-up producten

Alleen voor de ogen zijn er al talloze producten te vinden die de ogen mooier laten uitkomen. Veel dames zien Mascara als hun absolute holy grail. Wanneer we één make-up product mogen kiezen, verkiest het grote deel van de ladies een likje mascara op de wimpers. Deze zorgt voor een open en wakkere blik. Oogschaduw is (meestal) een poeder welke je aanbrengt om een kleurtje aan te brengen op de ogen. Met een eyeliner of oogpotlood wordt er een lijntje boven en/of onder het oog getekend om de ogen mooi te omlijsten. Verder gebruikt men vaak nog een highlighter, een lichte glanzende poeder welke je aanbrengt op het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoek. Tenslotte is wenkbrauwpoeder erg populair, waarmee de wenkbrauwen mooi worden gedefinieerd.

Gezicht en lippen

Ook voor het gezicht zijn er enkele opties. Met foundation of bb cream wordt er eerst gezorgd voor een egale teint. Vervolgens kunnen oneffenheden worden gecamoufleerd met een concealer. Tenslotte wordt alles afgepoederd met een (transluscent) powder zodat de make-up look wat matter wordt. Voor wat kleur kan er gekozen worden voor een bronzer. Deze kun je aanbrengen onder je jukbeenderen, op je tempels van je voorhoofd en op je kaaklijn. De blush gaat vervolgens op de appeltjes van je wangen. Als afsluiter kun je kiezen voor een lipstick of lipgloss.

Make-up bestel je gewoon online

Zoals je ziet heb je veel nodig als je een volledige make-up look wilt creëren. Toch kun je ook eenvoudig kiezen voor enkele producten, dat geeft ook een natuurlijker effect. Mocht je bepaalde make-up producten willen kopen, dan kun je dit prima online doen. Dit gaat precies hetzelfde als het bestellen van leuke t-shirts of mooie merk jurkjes. Bestel eenvoudig je favoriete make-up en deze wordt snel bij je thuis bezorgd. Ideaal!

Artikelen

Lippen

Categorie: Make+up / 15-10-2013 14:19

Lippen om te zoenen, ofwel mooie, volle lippen, dat is wat iedereen het liefste wil. Een perfecte vorm en mooi vol. Je kunt natuurlijk botox in je  lippen laten spuiten om zulke lippen te krijgen. Maar ook met het gebruik van make-up kun je optisch deze lippen creëren. Dit is een stuk goedkoper, minder gevaarlijk en geheel pijnloos.

Lees meer...

Gezicht

Categorie: Make+up / 15-10-2013 14:17

Je gezicht is je visite kaartje. Mensen zien als eerste je gezicht. Daarom is het belangrijk dat dit er goed en verzorgd uitziet. Gezichtsmake-up kan je helpen een uitstraling te creëren welke jij wil. Of dat nu een naturel uitstraling is, of juist feestelijk of sprekend. Met gezichtsmake-up kun je alle kanten op. Daarnaast is een goede

Lees meer...

Ogen

Categorie: Make+up / 15-10-2013 14:16

Je ogen zijn hetgeen wat je herkenbaar maakt. Je ogen moeten spreken en opvallen. Ook als je vanzelf al hele sprekende en mooie ogen hebt, kun je door het gebruik van make-up dit benadrukken. Beschik jij niet over deze natuurlijke schoonheid, dan kun je deze evenaren met make-up. Wil jij net zulke sprekende ogen als modellen in tijdschriften

Lees meer...

Nagels

Categorie: Make+up / 14-10-2013 12:07

Mooie nagels krijg je natuurlijk niet zo maar. Er zijn heel veel producten op de markt die er voor zorgen dat jij prachtige nagels krijgt. Allereerst is het van belang om je nagels zo gezond mogelijk te maken. Dit kan door middel van goed eten, eventuele voedingssupplementen en enkele nagelproducten. Daarna kun je door naar het creatieve deel

Lees meer...