Merken

Geplaatst op: 14-10-2013

Constance Carroll is een Brits beauty merk dat al meer dan 30 jaar in de business zit. Het merk heeft meer dan 40 verschillende productlijnen in haar collectie. Hoewel het merk oorspronkelijk uit Engeland komt, is het langzaam bezig om de wereld te veroveren. Het merk biedt diverse producten aan, waaronder lipproducten, oog make-up, nagel artikelen en gezichtsmake-up.

Black Onyx

Het merk Black Onyx is vooral bekend om de namaakgeuren die ze op de markt brengen. De dure geuren van Chanel en Prada worden zo dicht mogelijk benaderd. Het resultaat is een knock-off van een bekend parfum, maar dan tegen een zeer goedkope prijs. Toch heeft dit merk ook andere producten in haar assortiment, zoals bijvoorbeeld nagellak en oogschaduw.

Nail Magic

De nagelverzorging van dit mooie merk is zeer kwalitatief, en toch zijn de prijzen zeer scherp. Online is er onder andere een nagelverharder, nagelconditioner en nagelriemolie beschikbaar van Nail Magic. Je kunt ook kiezen voor een grotere verpakking, die uiteraard iets duurder is. Dit merk wordt veel gebruikt door nagelstylisten, dus je bent wel zeker van kwaliteit wanneer je een Nail Magic kit in huis haalt.

Nilens Jord

Het Deense make-up merk Nilens Jord is erg uniek om één reden: de producten van dit merk bevatten geen parabenen en geen parfum. Het is dus erg goed voor de huid en de kans op een allergische reactie is klein. Het merk biedt niet alleen nagelproducten en make-upproducten aan, maar ook make-up kwasten. Voor een complete make-uplook die gemaakt is van goede materialen en grondstoffen ben je bij Nilens Jord aan het juiste adres. Ook wanneer je huid heftig reageert op bepaalde make-up producten kun je gebruik maken van Nilens Jord producten.