Nagels

Geplaatst op: 14-10-2013

Mooie nagels krijg je natuurlijk niet zo maar. Er zijn heel veel producten op de markt die er voor zorgen dat jij prachtige nagels krijgt. Allereerst is het van belang om je nagels zo gezond mogelijk te maken. Dit kan door middel van goed eten, eventuele voedingssupplementen en enkele nagelproducten. Daarna kun je door naar het creatieve deel, waar je door middel van nagellak een prachtig dessin op je nagels kunt plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Nagelverzorging

Wanneer je je nagels gaat verzorgen, kun je het beste beginnen met vijlen. Een glasvijl is het beste voor je nagels, en deze zorgt ervoor dat je nagels minder snel zullen breken of inscheuren. Heb je zeer zwakke nagels? Dan kun je nu het beste kiezen voor een nagelverharder. Deze zorgt ervoor dat je nagels steviger worden en niet meer zo snel inscheuren. Het nadeel van een nagelverharder onder nagellak is wel dat het mogelijk is dat de nagellak sneller gaat chippen. Daarom kun je beter voor een basecoat kiezen, mochten je nagels al in een prima conditie zijn. Deze zorgt er namelijk voor dat de nagellak langer blijft zitten. Om de nagelverzorging af te sluiten, kun je een nagelriem product aanbrengen. Het maakt niet uit of je kiest voor een creme of olie, het effect is hetzelfde.

Creatief met nail art

Wil jij je artistiek uiten op je nagels? Dat kan met mooie nagellak! Voor de beginners is het handig om eerst de nagels in één kleur te lakken. Gebruik nagellak van hoge kwaliteit, want deze voorkomt vroegtijdig chippen of strepen. Wanneer je je creativiteit de vrije loop wilt laten gaan, dan kun je je aan nail art wagen. Met meerder kleurtjes nagellak kun je mooie figuurtjes of patroontjes maken. Alles is mogelijk: van bloemen tot hartjes en van streepjes tot hele tekeningen. Vergeet niet om na de nagellak een topcoat aan te brengen. Deze zorgt ervoor dat je nagellak of nail art langer blijft zitten.

Nagelproducten online kopen

Nagellak kun je eenvoudig online bestellen op diverse online drogisterij websites of beauty shops. Van glitterlakjes tot nagelverharders en van holografische lakjes tot creamy kleurtjes; het is allemaal online te vinden. Ook de exclusievere nagellakken zijn online verkijgbaar, zoals limited edition collecties. Bestel je favoriete nagellak in een online shop en laat je lakjes handig thuis bezorgen!