Nieuwe geuren

Geplaatst op: 14-10-2013

Iedereen heeft een favoriete geur die je heerlijk ruik en die passend is bij jou als persoon en bij jou karakter. Er zijn zoveel diverse soorten geuren dat het soms moeilijk kan zijn om een nieuwe geur te kiezen. Wij hebben hieronder een aantal van de nieuwste geuren op een rij gezet waaruit jij gemakkelijk een keuze kunt maken. Heb jij al een favoriete geur of ben je nog op zoek naar een lekker variant waar je elke dag van wilt genieten. Lees dan meer over de nieuwste geuren hier online.

Hermès Epice Marine

Na negen jaar wachten is hier de nieuwe geur van Hermès! Waar in 2004 in een keer tien geuren op de markt gebracht zijn, blijft het dit jaar bij een variant. Het is een exclusieve geur die ontwikkeld is door Jean Claude Ellena en de Bretons kok met drie sterren. De parfum is alleen verkrijgbaar in de winkels van Hermès in Nederland zijn deze gelegen in Maastricht en Amsterdam. Eveneens als de verkooppunten is ook de de prijs nogal exclusief, de kosten zijn namelijk 180euro voor een flacon van 100ml.

Escade Especially Elixir

Een aanvulling op de parfumlijn van Escade dat is hun nieuwe geur met de naam Escade Especially Elixir. De parfum is ontwikkeld voor de vrouwen die persoonlijke en sensuele uitstraling willen hebben. Het is een krachtige geur van roze rozen dat is ook de reden dat de parfum verpakt zit in een elegant roze flacon. In dezelfde lijn is er ook de Especially Escade en de Especially Delicate Notes. Voor welke nieuwe geur ga jij van Escade.

Lancaster Summer Splash

Een nieuwe geur van afgelopen zomer dat is de Lancaster Summer Splash. Deze parfum beschikt over een extra waar normale geur niet over beschikken. De nieuwe Lancaster is namelijk te gebruiken in de zomer en in de zon zonder dat je hiervan problemen zult over vinden. Het flesje ziet er misschien eenvoudig uit maar dit is dan ook ideaal in je strandtas.

Bestel de geuren online

Voor welke nieuwe geur ga jij? En zit er misschien een luchtje tussen dat jouw favoriet gaat worden? Deze geuren zijn alle te koop in de parfumerie winkel bij je om de hoek. Maar je kan er ook voor kiezen om deze gemakkelijk en voordelig online te bestellen, bijvoorbeeld bij het Geurenhuis. Lekker gemakkelijk, want je hoeft er je huis niet meer voor uit. En je profiteerd ook vaak van een veel lagere prijs!