Supreme cosmetics

Geplaatst op: 14-10-2013

Supreme Cosmetics is een bedrijf dat zich richt op het maken en verkopen van kwalitatieve make-up producten en verzorgingsproducten. Het merk heeft een ruime collectie met verschillende producten. Zo kun je bij Supreme Cosmetics terecht voor Cleanser en Toners. Met de cleanser kun je je gezicht helemaal schoonmaken, en met de Toner op een wattenschijfje kun je het resterende vuil nog van je huid afhalen. Verder kun je kiezen voor scrub en cremes, die zorgen voor een zachte en gevoede huid. Tevens is het mogelijk om een speciale treatment met anti-rimpel werking. Op het gebied van huidverzorging heeft dit merk dus veel te bieden.

Make-up van Supreme Cosmetics

Supreme Cosmetics heeft behalve verzorgende producten ook make-up producten in haar collectie. De collectie is opgedeeld in 4 soorten producten

1, Foundations, poeders en concealers

Eigenlijk bestaat deze categorie uit producten die je een mooie, egale en gladde huid kunnen bezorgen. Begin met de foundation, stip vervolgens onzuiverheden aan met concealer en kies vervolgens een poeder om het geheel af te poederen.

2, Ogen

In deze categorie bevinden zich producten waarmee je je ogen kunt laten knallen. Zorg voor een geschikte wenkbrauwpoeder voor meer uitstraling in het gezicht. Kies vervolgens een mooie oogschaduw en omlijst de ogen met een oogpotlood. Maak de look af met wat mascara.

3, Wangen

Met een blush en bronzer kun je eenvoudig een frisse glow op het gezicht aanbrengen. Kies de goede kleur en geef jezelf een gezonde blos op de wangen.

4, Lippen

Binnen de 'lippen'-categorie vind je onder andere lipgloss, lipstick en lippotlood. Begin met het omlijsten van je lippen met lippotlood. Vervolgens kleur je je lippen volledig in met lippotlood en daaroverheen gaat dan een laagje lipstick. Om het af te maken kun je nog wat lipgloss over je lippen aanbrengen.

Voor een volledige verzorgende make-up look kun je dus eenvoudig terecht bij Supreme Cosmetics.